Altijd weten wat je gaat eten?
lansagne italianse wijze
Bereidingswijze
- De ui schillen en snipperen, knoflook pellen
- Olie warm laten worden in sauspan
- Ui en geperste knoflook fruiten in de pan.
- Rundergehakt erbij en kruiden erbijvoegen
- Tomatenpuree, wat water en blikken tomaten erbij.
- tot slot bouillonblokje erbij
- en half uurtje laten pruttelen
- De parmezaanse kaas vermengen.
- Oven voorverwarmen 175° C
- Ovenschaal invetten
- Laag om laag saus en lasagnevellen in de schaal doe
- Beginnen en eindigen met de saus.
- Schaal ongeveer 20 tot 25 minuten in de oven
- Parmezaanse kaas erover heen strooien en dan nog een keer 10 minuten in de oven
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?