Ingrediënten voor 4 personen
- 350 gram rundergehakt
- olijfolie
- 1 grote ui
- 2 teentjes knoflook
- zout
- peper
- bassilicum
- thijm
- paprikapoeder
- rundenbouillonblokje
- tomatenpuree
- 2 blikken tomaten
- 200 gram parmezaanse kaas
Bereidingswijze
- De ui schillen en snipperen, knoflook pellen
- Olie warm laten worden in sauspan
- Ui en geperste knoflook fruiten in de pan.
- Rundergehakt erbij en kruiden erbijvoegen
- Tomatenpuree, wat water en blikken tomaten erbij.
- tot slot bouillonblokje erbij
- en half uurtje laten pruttelen
- De parmezaanse kaas vermengen.
- Oven voorverwarmen 175° C
- Ovenschaal invetten
- Laag om laag saus en lasagnevellen in de schaal doe
- Beginnen en eindigen met de saus.
- Schaal ongeveer 20 tot 25 minuten in de oven
- Parmezaanse kaas erover heen strooien en dan nog een keer 10 minuten in de oven
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?