Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. De boter in een pan smelten en de fijngesnipperde uien en knoflook al roerend in ca 2-3 minuten glazig fruiten.
  2. De tomaten kort in kokend water leggen, in koud water dompelen, ontvellen, zaadjes verwijderen, kleinsnijden en bij de uien en knoflook doen. Twee minuten later de witte wijn en de fijngehakte kruiden toevoegen en alle ingrediënten goed mengen, met zout en peper op smaak brengen en deze saus op laag vuur warm houden.
  3. De gepelde garnalen in de saus meeverwarmen. Langoustestaarten met stokbrood als voorgerecht serveren.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door u012929 op 26 september 2020 om 19u43

Blijkbaar is " Langouste" bij de schrijver van dit recept onbekend. Spreekt van 500 gram langoustestaarten ( bedoelt waarschijnlijk : Langoustine !) één langoustestaart weegt 150 tot 200 gram. Een langouste is een dier ter grootte van een kreeft, maar veel lekkerder, ook duurder! Is in onze streken weinig gekend en/of te koop, komt vooral in warme streken voor, -Caraïben, midden Afrikaanse kusten. Met gewoon in de saus te leggen krijg je die niet klaar. Moeten eerst gekookt worden of rauw in twee snijden en grillen of bakken... Waardeloos recept !

Hoeveel sterren geef jij dit recept?