Ingrediënten voor 4 personen
- 12 dunne plakken lamsbout, vierkantjes van ca. 10 cm
- 50 g reuzel
- 20 cl droge witte wijn
- 12 tenen knoflook (niet gepeld)
- 1 takje rozemarijn
- zout & peper
- VULLING :
- 100 g parmahamvet, met 1 beetje mager vlees, fijngehakt
- 2 tenen knoflook, fijn gehakt
- enkele rozemarijnnaaldjes, fijngehakt
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Leg de plakken lamsvlees op 1 werkvlak en bestrooi ze met zout en peper. Strooi wat gehakt hamvet, knoflook en rozemarijn op elke plak. Rol ze op en zet ze met keukentouw vast.
- Smelt de reuzel in 1 gietijzeren braadpan. Bak het vlees rondom mooi bruin. Voeg de wijn, de knoflook (niet gepeld) en het takje rozemarijn toe en breng aan de kook. Zet de pan 15-20 min in de oven tot het vlees gaar is en de wijn verdampt.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?