Bereidingswijze

  1. Snij ui en look fijn.
  2. Stoof eerst het spek af en haal het uit de pan en leg opzij op keukenpapier.
  3. Bak het lamsvlees met een korstje bruin en leg eventjes opzij.
  4. Stoof de ui en look samen en voeg dan de spek eraan toe en het lamsvlees.
  5. Voeg er de gekuiste champignons erbij en de fijngesneden worteltjes.
  6. Eens goed in roeren.
  7. Giet er de lekkere bordeauxwijn over en doe er de kruiden bij o.a. peper en zout.
  8. Tomatenpuree toevoegen en eetlepel suiker (naar eigen mening) en laat dit alles sudderen ongeveer 2 uurtjes op een zacht vuurtje.
  9. Af en toe roeren (en niet teveel proeven :-))
  10. Saus binden met aardappelzetmeel.
  11. Lekker met rijst !

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?