Altijd weten wat je gaat eten?
lamsstoofpotje
Bereidingswijze
- snijd de ajuin in fijne stukjes
- doe wat boter in een hete pan
- en laat de gesnippertde ui samen met de sojaschzeuten glazig worden
- doe er de eetlepels suiker op en laat ff doorbakkken
- blussen met azijn
- doe de pan in een pot om de stofen
- en doe de in stukken gesneden jonge wortelen erbij
- bak het vlees aan in een hete pan
- kruiden met vleeskruiden peper uit de molen en geraspte kruidnoot
- doe het bruin gebakken vlees ook in de pot
- doe er het potje wildfond bij
- en strooi 2 eetlepels kalsfond in poedervorm erbij
- zorg dat het vlees zo goed als onder staat en laat 1 uur sudderen
- na het uur sudderen voeg je de paprika, de prinsessenboontjes en
- de fijngesneden koriander en de 2 takjes munt erbij
- en 1,5 eetlepel tomatenpuree
- laat nog een klein uurke sudderen
- als het vlees gaar is de takjes munt verwijderen
- warm serveren met kroketjes of friet
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door DBK2115 op 02 november 2009 om 14u44
Heel lekker gerecht, viel in de smaak bij mijn genodigden.
Hoeveel sterren geef jij dit recept?