Recept 55***** (1 stem)

Lamsspiesjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Paasbrunch en paasrecepten

tijd
180 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd het vlees in vrij kleine stukjes. Rijg het vlees aan spiesjes. Leg de spiesjes met wat tussenruimte op een bord. Giet er de olijfolie over, bestrooi aan beide kanten met wat zout en peper en leg de rozemarijn ertussen. Besprenkel eventueel met wat citroensap. Marineer een paar uur (in de koelkast).
  2. Verwarm de grill voor op de hoogste stand of steek de barbecue aan. Rooster de spiesjes 4 minuten rondom bruin en bestrijk ze tussentijds met een beetje van de marinade. Verdeel de rucola over 4 borden, bedruppel met een beetje olijfolie en citroensap en leg de spiesjes erop.
Tip

Geef er voor een complete maaltijd ook brood en een tomatensalade met knoflook en Balsamicodressing bij.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie