Lamsrugfilet naturel gebakken

Ingrediënten voor 4 personen

  • 4 lamsrugfilets
  • peper & zout
  • 25 gr boter

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 Gr.C.
  2. Bestrooi de lamsrug met zout en peper. Verhit de boter en bak de filets hierin rondom bruin.
  3. Opmerking: even aanbraden, niet te lang, ongeveer ½-1 minuut per kant is genoeg.
  4. Neem de filets uit de pan en leg ze in een ovenvaste schaal. Bak de filets in de voorverwarmde oven in 6 minuten tot het vlees rosé si.
  5. Dek het vlees af met aluminiumfolie en laat het 10 minuten rusten.
  6. Maak ondertussen je garnituur naar keuze.
  7. Trancheer de lamsrugfilet en serveer deze op voorverwarmde borden.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?