Recept 05 (0 stemmen)

Lamsribbetjes met olijven en seldermousse

Dit is een recept van

tijd
40 min
prijs
Lage kostprijs
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Mix de tapenade met het paneermeel, de kaas en de look glad.
  2. Roer er Solo onder tot je een gladde bereiding bekomt.
  3. Rol tussen 2 lagen huishoudfolie dun uit en laat koel opstijven.
  4. Pel en verdeel de selder in blokjes.
  5. Kook in de Solo Crèmefine Cuisine gaar en pureer.
  6. Breng op smaak met peper en zout.
  7. Bak het vlees aan beide kanten gedurende 5 minuten aan in de rest van de Solo.
  8. Laat dan nog 8 minuten verder garen in een op 200° voorverwarmde oven.
  9. Verdeel er de olijvenbereiding over en schuif nog 2 minuten onder de grill. Dien op met de seldermousse.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie