Recept 45**** (8 stemmen)

Lamsragout

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

stoofvlees

tijd
120 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil en was de rapen, de wortelen en de aardappelen. Snij ze in gelijke stukjes. Maak de erwten en de bonen schoon. Zet alles in een schaal met koud water. Schil en snipper de uien. Plet de gepelde knoflook. Snij het vlees in blokjes van ca. 40 g. Verhit de olie in een stoofpan en braad het vlees goed aan.
  2. Voeg na een paar minuten de ui toe en laat die al roerend 2 à 3 minuten slinken. Meng er vervolgens de bloem, de knoflook en de tomatenpuree door. Laat nog even slinken en blus vervolgens met water. Bestrooi met peper en zout en voeg het kruidenbosje toe.
  3. Breng eerst aan de kook en laat vervolgens afgedekt 1 uur zachtjes doorpruttelen. Schep er het vet af en voeg de groenten toe. Laat nog 30 minuten op het vuur staan.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door trees_5 op 18 december 2010 om 17u37

lekkere winterkost, aan te raden

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie