Ingrediënten voor 4 personen
- 800 gram lamsmedaillons
- 100 gram aalbes
- 25 cl risotto-rijst
- 25 cl groentenbouillon
- 30 gram boter
- 300 gram gemengde groentenscheuten (radijs, luzerne, prei)
- zout
- peper
Bereidingswijze
- Laat de bouillon en de rode wijn tot de helft inkoken.
- Bak de lamsmedaillons aan weerszijden enkele minuten in de boter. Kruid met peper en zout en houd warm in aluminiumfolie.
- Haal de ingedikte saus van het vuur en werk ze op door er beetje bij beetje de ganzenlever door te roeren. Breng op smaak.
- Spoel de groentenscheuten snel.
- Dien de lamsmedaillons op met de hete saus en de groentescheuten.
Tip
Serveer met in eendenvet gebakken aardappelen.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door madelon op 13 oktober 2015 om 17u50
Hoeveel ganzenlever?
Hoeveel sterren geef jij dit recept?