Recept 05 (0 stemmen)

Lamsmedaillons met ganzenlever

Dit is een recept van

tijd
0 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Laat de bouillon en de rode wijn tot de helft inkoken.
  2. Bak de lamsmedaillons aan weerszijden enkele minuten in de boter. Kruid met peper en zout en houd warm in aluminiumfolie.
  3. Haal de ingedikte saus van het vuur en werk ze op door er beetje bij beetje de ganzenlever door te roeren. Breng op smaak.
  4. Spoel de groentenscheuten snel.
  5. Dien de lamsmedaillons op met de hete saus en de groentescheuten.
Tip

Serveer met in eendenvet gebakken aardappelen.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door madelon op 13 oktober 2015 om 15u50

Hoeveel ganzenlever?

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie