Lamskroontje met gegratineerde tomaat

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C
  2. Bestrijk de ovenschotel met olie.
  3. Kruid het vlees rondom met peper en zout en leg het in de schotel.
  4. Doe er ook de knoflook en de rozemarijn bij.
  5. Spoel de tomaten en snij ze doormidden.
  6. Leg ze methet snijvlak naar boven bij het vlees in de schotel.
  7. Meng het paneermeel met de parmezaan en strooi het over de tomaten.
  8. Besprenkel alles met olijfolie en zet 12 tot 15 minuten in de oven

Tip

Meng 2 el olijfolie met 1el balsamicoazijn, 1 el citroensap, 1 gesnipperde ui en 2 el gehakte rozemarijn . Laat het vlees hierin vooraf ten minste 1 uur in marineren

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?