Lamskoteletjes op een bedje van basmatirijst met Indiancurry en komkommer met yoghurtdressing

Gepost door Knorr

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Kook het rijstbuiltje volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat het builtje uitlekken. Bak ondertussen de lamskoteletjes.
  2. Schil de komkommer. Halveer de komkommer in de lengte. Lepel er de pitjes uit en snij het vruchtvlees in piepkleine blokjes. Meng met de yoghurt en 2 eetlepels van de koriander en breng op smaak met zout. Verwarm de saus.
  3. Druk de rijst aan in 2 ronde kommen en stort op 2 borden. Lepel er de saus naast.
  4. Schep de komkommer in 2 kleine kommetjes en plaats ze op de borden. Garneer met koriander.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?