Ingrediënten voor 4 personen
- 2 teentjes knoflook
- 2 courgettes
- 2 aardappelen (Charlotte, Grenaille)
-
- 2 el fijngehakte peterselie
- 2 tomaten
- 12 lamskoteletjes
- zout & peper
- Knorr Aromat Tuinkruiden
- 1 Knorr Sausketeltje Natuur
- 1 takje rozemarijn
Bereidingswijze
- Hak de knoflook fijn en snijd de courgettes en de aardappelen (met schil) in kleine blokjes.
- Bak de aardappelen en courgettes in een pan met Solo, voeg daarna de knoflook toe en ook de peterselie.
- Voeg dan de tomaten toe en blus het geheel met wat water.
- Laat 5 minuten koken op een zacht vuur.
- Kruid de koteletjes met zout, peper en Aromat Tuinkruiden.
- Bak de koteletjes in een pan met Solo aan beide zijden 2 à 3 minuten.
- Los het Sausketeltje op in 4 eetlepels warm water en blus hiermee de lamskoteletjes.
- Schik alles op de borden, werk af met wat rozemarijn en serveer direct.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?