Lamskoteletjes met tomaat en courgette

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Hak de knoflook fijn en snijd de courgettes en de aardappelen (met schil) in kleine blokjes.
  2. Bak de aardappelen en courgettes in een pan met Solo, voeg daarna de knoflook toe en ook de peterselie.
  3. Voeg dan de tomaten toe en blus het geheel met wat water.
  4. Laat 5 minuten koken op een zacht vuur.
  5. Kruid de koteletjes met zout, peper en Aromat Tuinkruiden.
  6. Bak de koteletjes in een pan met Solo aan beide zijden 2 à 3 minuten.
  7. Los het Sausketeltje op in 4 eetlepels warm water en blus hiermee de lamskoteletjes.
  8. Schik alles op de borden, werk af met wat rozemarijn en serveer direct.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?