Recept 05 (0 stemmen)

Lamskoteletjes met lavendel

Dit is een recept van

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Leg de lamskoteletjes in een ondiepe schaal.
  2. Overgiet ze met 3 el olijfolie en bestrooi met 2 takjes lavendelbloemetjes, de blaadjes rozemarijn, en de driekleurenpeper.
  3. Laat 1 uur marineren in de koelkast, draai ze na 30 minuten om.
  4. Verhit 2 el olijfolie in een antikleefpan, bak de aardappeltjes goudbruin, kruid met peper en fleur de sel.
  5. Haal ze uit de pan en hou warm.
  6. Maak de pan schoon met keukenpapier en doe er 2/3 van de marinade in, laat goed warm worden. Bak daarin de koteletjes aan elke kant 4 minuten op een hoog vuur, breng op smaak met fleur de sel.
  7. Serveer de koteletjes met de gebakken aardappeltjes en de rest van de marinade.
  8. Garneer met een takje lavendel en dien op met een frisse groene salade.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie