use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Lamskoteletjes met knoflook-kruidensaus
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Lamskoteletjes met knoflook-kruidensaus

Lamskoteletjes met knoflook-kruidensaus

Dit gerecht is ook lekker met varkensfiletlapjes à la minute of ribkarbonades.

Dit gerecht is ook lekker met varkensfiletlapjes à la minute of ribkarbonades.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • Ingrediënten:
  • 1/2 potje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
  • 4 stuks lamskoteletjes
  • 1 teentje knoflook
  • 2 eetlepels Bertolli olijfolie
  • versgemalen peper
  • wijn, sherry of bouillon
  • aluminiumfolie

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bereiding: Meng in een kommetje de knoflook met de olijfolie en peper naar smaak.
  2. Bestrijk de lamskoteletjes met de knoflookolie en laat ze even liggen.
  3. Verhit een koekenpan en bak de lamskoteletjes op hoog vuur in 4-6 minuten bruin en van binnen rosé.
  4. Leg ze op vier borden en hou ze onder aluminiumfolie warm.
  5. Roer de Boursin Cuisine door het bakvet en verwarm het geheel tot een mooie saus ontstaat.
  6. Verdun eventueel met een scheutje water, wijn, sherry of bouillon.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.