Lamskoteletjes met basmatirijst, curry en komkommer-yoghurtdressing

6 (6)
25 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Bak ondertussen de lamskoteletjes in de Solo Vloeibaar en warm de Knorr currysaus op.
  3. Schil de komkommers en halveer deze.
  4. Lepel er de pitjes uit en snij in piepkleine blokjes.
  5. Meng de gesneden komkommer met 8 eetlepels yoghurt, 4 eetlepels fijngehakte koriander en breng het geheel op smaak met zout.
  6. Druk de rijst aan in ronde kommen en stort op de borden.
  7. Lepel er de saus naast.
  8. Schep de komkommer-yoghurtdressing in 4 kleine kommetjes en plaats ze op de borden.
  9. Garneer met koriander.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?