Lamskoteleten in een korstje van olijven met gekonfijte paprika

6 (6)
32 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding
  2. Pel en snipper de ui
  3. Bereiding
  4. Pel en ontpit de paprika’s en snij ze in reepjes. Laat ze 15 minuten garen met de gehakte ui en 2 eetlepels olijfolie. Kruid met peper en zout.
  5. Hak de olijven met 1 eetlepel olijfolie tot een gladde pasta en kruid met de look harissa en tijm.
  6. Warm de Solo Light Vloeibaar in een schotel en kleur het vlees aan alle kanten aan . Smeer het vlees in met de olijven pasta en laat 8 minuten in een op op 180° voorverwarmde oven verder garen.
  7. Doe de lamsfond in de pan en laat inkoken tot een saus.

Tip

Verdeel het vlees in 4 stukken en dien op met de saus en de paprika’s.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 14 november 2012 om 17u59

Dank je wel voor de opmerking Cuisinefun. Goede tip!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?