Recept 55***** (2 stemmen)

Lamsfilet met boursin

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vlees

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. reinig de champignons en snij de grootste in stukken. Leg ze opzij.
  2. Braad de lamsfilets in een grote braadpan met de olie. Braad elke kant 2 à 3 minuten. Peper en zout toevoegen.
  3. Haal het vlees uit de pan en blus ze met de witte wijn. Krab de braadresten goed los en laat alles tot de helft indikken. Voeg dan de room en de in stukjes gesneden Boursin toe. Zachtjes laten opwarmen. Op smaak brengen.
  4. Ondertussen braadt u de champignons in boter samen met de gehakte look en de peterselie. Leg het vlees opnieuw in de pan met de saus. Laat nog één minuutje sudderen en dien onmiddellijk op met mini-kroketten

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Pjs op 29 januari 2014 om 15u53

Onlangs met onze ouders kunnen geniet van dit heerlijke gerecht! TOP

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie