Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. - pel de knoflook en de gember en pureer ze met de knoflookpers
  2. - roer de yoghurt, de kurkuma, chilipoeder en de garam massala erdoor
  3. - snijd het vlees in stukjes, roer het door de marinade en zet het ca 30 min in de koelkast
  4. - haal het vlees uit de marinade, roer er 375 ml water door
  5. - braad het vlees in porties in 3-4 el olie
  6. - schep uiteindelijk al het vlees terug in de pan en breng evt op smaak met zout
  7. - voeg de marinade toe en breng het geheel aan de kook, laat 45-60 min smoren
  8. - pel de uien, was de tomaten en snijd beide in blokjes
  9. - bak de peper, de kruidnagel en het anijszaad ca 1 min in 2 el olie
  10. - bak de uien en rooster na een tijdje de kokos mee, voeg als laatste de tomaten toe
  11. - haal het vlees uit de marinade, roer de marinade en het kokosmengsel door elkaar en pureer het geheel
  12. - voeg het vlees weer toe en breng het geheel evt op smaak met zout en peper
  13. Serveer met Basmati rijst.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?