Recept 05 (0 stemmen)

lamsbout op z'en arabisch "markah"

Dit is een recept van

tijd
180 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kuis en snij alle groenten in vrij grote stukken.
  2. Bak de lamsbout goed bruin langs beide kanten in olijfolie én boter....voeg er de wortelen en ajuin bij...laat even bruin stoven.
  3. Voeg al de andere ingredienten toe , kruiden , groenten enz.....
  4. Laat maar stoven......zo een 45 minuten...mss nog een beetje tomatenpuree, dat is naar smaak.
  5. Voeg de aardappelen erbij...nog es 30 minuutjes en de heerlijke stoofpot is klaar......
  6. SMAKELIJK.

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 18 februari 2013 om 10u33

Katrien, die kruiden vind je vaak terug op markten, in speciaalzaken en in sommige supermarkten onder de naam 'ras-el-hannout'. Het is een kruidenmengeling die er een beetje uitziet als curry.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie