Ingrediënten voor 6 personen
- 1 1/2 - 2 kg lamsbout
- peper - zout
- rozemarijn
- 2 teentjes knoflook
- 75 gram solo
- 1/2 liter bouillon
Bereidingswijze
- Bestrooi de lamsbout met zout, peper en rozemarijn, maak 4 inkepingen in het vlees en steek in elk daarvan een 1/2 teentje knoflook.
- Leg het vlees in een braadslee, leg er bovenop 50 g in klontjes verdeelde boter en giet de helft van de bouillon erbij.
- Bereidingstijd: 1u30
- Oventemperatuur: 200°C
- Bedruip het vlees tijdens het braden regelmatig met het vocht en laat het na het braden 15 min staan alvorens het aan te snijden.
- Roer de aanbaksels in de braadslee los met de rest van het bouillon en laat de saus nog even inkoken.
- Serveer de saus apart.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?