Recept 05 (0 stemmen)

lamsbout met rozemarijn

Dit is een recept van

tijd
120 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bestrooi de lamsbout met zout, peper en rozemarijn, maak 4 inkepingen in het vlees en steek in elk daarvan een 1/2 teentje knoflook.
  2. Leg het vlees in een braadslee, leg er bovenop 50 g in klontjes verdeelde boter en giet de helft van de bouillon erbij.
  3. Bereidingstijd: 1u30
  4. Oventemperatuur: 200°C
  5. Bedruip het vlees tijdens het braden regelmatig met het vocht en laat het na het braden 15 min staan alvorens het aan te snijden.
  6. Roer de aanbaksels in de braadslee los met de rest van het bouillon en laat de saus nog even inkoken.
  7. Serveer de saus apart.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie