lady sharon biscuit

Ingrediënten voor 8 personen

  • 270 gram kristalsuiker
  • 180 gram gezeefde bloem
  • 1 dl kokend water
  • 4-5 Medium-Large eieren
  • 1,5 koffielepel bakpoeder

Bereidingswijze

  1. de suiker en eieren 20 minuten mixen
  2. klop de bloem er lepel voor lepel door
  3. 1dl kokend water doormixen
  4. vet bakvorm in en sort deeg erin
  5. oven voorverwarmen op 160°C
  6. 20min bakken op 160 en nog 15 minuten op 180°C

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Ortencia op 26 september 2015 om 10u11

Hallo, als ik nutella bij het beslag doe.. Zal mijn biscuit dan barsten of kan dat gewoon ? :-) groetjes Ortencia

Hoeveel sterren geef jij dit recept?