Recept 05 (0 stemmen)

Kruimeltoetje met bramen

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Zoet zonder zonde

tijd
25 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor tot 200 °C. Was de bramen en dep ze droog. Verdeel de bramen over de ovenvaste schaaltjes en bestrooi met de kaneelpoeder en druppel er een beetje van de honing over.
  2. Verkruimel het roggebrood en schep het met de havermout, de helft van amandelen, de rest van de honing en de Becel Original vloeibaar door elkaar. Verdeel het over de bramen in de schaaltjes.
  3. Bak het kruimeltoetje in ca. 20 min. in de voorverwarmde oven krokant. Strooi na 10 minuten bakken de rest van de geschaafde amandelen erover. Neem de toetjes uit de oven en bestuif met een beetje poedersuiker.

Ingrediëntenvoor 2 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie