Altijd weten wat je gaat eten?
Kruimeltjestaart
Bereidingswijze
- Deze taart is een ware klassieker bij ons in de familie: kruimeltjestaart.
- Leg je kruimeldeeg in de bakvorm en prik er enkele gaatjes in met een vork.
- Schil de appels en snijd ze in kleine blokjes (+/- 1cm) en doe ze in een kom.
- Doe er dan wat kaneelpoeder en bruine suiker bij (naar eigen smaak) en meng alles.
- Strooi de stukjes appel vervolgens op het kruimeldeeg tot de bodem helemaal bedekt is.
- De kruimeltjes maak je als volgt … Meng de bloem en de suiker met elkaar.
- Doe er dan de boter bij in kleine stukjes en meng met je hand.
- Verbrokkel de kruimels dan over de appeltjes. Zorg ervoor dat ze mooi bedekt zijn.
- Bak de taart ongeveer 35 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C.
- Je kan de taart zowel warm als koud serveren, eventueel met een bolletje vanilleijs en een toefje verse slagroom.
- Smakelijk!
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (6)
Gepost door niknak op 24 oktober 2018 om 19u45
Super makkelijk, super gesmaakt.
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?