Recept 05 (0 stemmen)

Kruidige sinaasappelen, karamel met gezouten boter en vanille-ijs

Dit is een recept van

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. BEREIDING
  2. De kruidensiroop :
  3. Meng alle ingrediënten, breng aan de kook, laat vijf minuten koken.
  4. Zeven en in de koelkast zetten.
  5. De karamel met gezouten boter :
  6. Laat de gezouten boter smelten, voeg de suiker eraan toe en laat koken tot de karamel heel licht kleurt.
  7. Voeg de room toe, laat 5 minuten koken. Voeg de melktoe en een snuifje fl eur de sel.
  8. Zeven en in de koelkast zetten.
  9. AFWERKING
  10. Marineer de partjes sinaasappel en de kruiden, laat daarna uitlekken.
  11. Schenk wat karamel met gezouten boter in een diep bord, leg er de partjes sinaasappel op, een quenelle ijs, een paar blaadjes munt en de meringue (facultatief).

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie