Recept 05 (0 stemmen)

kruidige chipolata groenteschotel met bulgur

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Voorbereiding
  2. (ontdooitijd + 10 min.)
  3. - Laat de chipolata’s oppervlakkig ontdooien. Dep droog met keukenpapier.
  4. - Snij de tomaten middendoor.
  5. - Snij de venkelknollen in 2 en verwijder de harde kern. Snij de rest in parten van maximaal 1 cm dik.
  6. - Verwarm de oven voor op 180 °C.
  7. Bereiding
  8. (± 50 min.)
  9. 1 Leg de tomaten met de snijkant naar boven in een ovenschaal, samen met de stukken venkel. Overgiet met
  10. de olijfolie en kruid met de tijm, de oregano, zwarte peper en zout. Zet 30 min. in de voorverwarmde oven.
  11. 2 Leg de chipolata’s op de groenten in de ovenschaal en bak nog 15 à 20 min. in de oven. Draai de worsten halverwege om.
  12. 3 Doe intussen de bulgur in een kom en overgiet met de hete groentebouillon. Dek af en laat 10 à 15 min. zwellen. Roer los met een vork.

Bron: colruyt

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie