Recept 05 (0 stemmen)

Kruidige aardappeltjes

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen en was ze
  2. Snijd ze in vieren of in blokjes
  3. Kook ze gedurende 5 minuten , giet af en laat ze drogen
  4. Pel de knoflook en snijd elk teentje in vieren
  5. Verhit de olie in de pan
  6. Bak daarin , voortduren roerend, de aardappelen en knoflook in ca. 8 minuten
  7. Was de kruiden en dep ze met keukenpapier droog, verwijder de dikkere stengels en snijd de blaadjes fijn
  8. Strooi de helft van de kruiden op de aardappelen. Breng op smaak.
  9. Bak de aardappelen in 10-15 min goudbruin. Laat wat vet uitlekken , wrijf de pan schoon met keukenpapier , doe de aardappelen er weer in op een laag vuur
  10. Roer er de overgebleven kruiden en nootmuskaat door

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Monique_14 op 22 mei 2012 om 19u13

Dat zal zeker héél lekker zijn! Ik hou geweldig veel van look, maar met ZES teentjes look erin....kan je moeilijk na dit gegeten te hebben nog onder de mensen komen denk ik.......

Hoeveel sterren geef jij dit recept?