Kook ze gedurende 5 minuten , giet af en laat ze drogen
Pel de knoflook en snijd elk teentje in vieren
Verhit de olie in de pan
Bak daarin , voortduren roerend, de aardappelen en knoflook in ca. 8 minuten
Was de kruiden en dep ze met keukenpapier droog, verwijder de dikkere stengels en snijd de blaadjes fijn
Strooi de helft van de kruiden op de aardappelen. Breng op smaak.
Bak de aardappelen in 10-15 min goudbruin. Laat wat vet uitlekken , wrijf de pan schoon met keukenpapier , doe de aardappelen er weer in op een laag vuur
Roer er de overgebleven kruiden en nootmuskaat door
Dat zal zeker héél lekker zijn! Ik hou geweldig veel van look, maar met ZES teentjes look erin....kan je moeilijk na dit gegeten te hebben nog onder de mensen komen denk ik.......
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door Monique_14 op 22 mei 2012 om 23u13
Dat zal zeker héél lekker zijn! Ik hou geweldig veel van look, maar met ZES teentjes look erin....kan je moeilijk na dit gegeten te hebben nog onder de mensen komen denk ik.......
Hoeveel sterren geef jij dit recept?