Kruidige aardappelsalade

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Boen de aardappelen onder stromend water schoon. Halveer ze en kook ongeveer 15 minuten in water gaar.
  2. Snipper de sjalot. Giet de aardappelen af, roer de sjalot met de yoghurt door de aardappelen en breng op smaak met peper en zout.
  3. Laat de aardappelsalade afkoelen. Was de radijsjes en snij in plakjes. Spoel de kappertjes af. Was de kruiden, schud droog en hak fijn. Roer alles door de aardappelsalade.
  4. Was de sla, schud droog en scheur in stukjes. Was de komkommer en snij in plakjes. Leg beide op een bord en schep daarop de aardappelsalade.

Tip

Handvol verse kruiden: minimaal drie zoals dille, munt, bieslook, basilicum, peterselie, dragon)

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?