use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kruidentopping met curry en gember
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kruidentopping met curry en gember

Kruidentopping met curry en gember

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    6 porties

Ingrediënten
 

  • 250 g Solo wikkel
  • 1 el currypoeder
  • 1 stukje geraspte gember (2 cm)
  • 1 bosje verse koriander, fijngehakt
  • 1 el vloeibare honing

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Haal de Solo wikkel een half uur voor je met de bereiding begint uit de koelkast, zodat je hem makkelijk kan verwerken. Pak de Solo uit en leg hem op een diep bord. Leg een strook vershoudfolie klaar van 40 cm.
  2. Plet de Solo met een vork. Voeg daarna de overige ingrediënten toe en meng ze met de vork door de Solo.
  3. Spreid het kruidenmengsel in een lange strook uit over de vershoudfolie. Rol de folie op en draai de uiteinden vast tot een stevige worst.
  4. Laat de kruidentopping een uurtje opstijven in de koelkast. Verwijder de folie en snijd de worst in schijfjes van een halve centimeter.
  5. Voeg de schijfjes toe aan je papillotgerechten net voor je ze dichtvouwt. Een heerlijk licht alternatief voor kruidenboter!

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.