Kruidenslaatje met zalig licht sausje

Zin in een lichte lunch, maar weinig tijd? In een kwartiertje prep je dit smakelijke kruidenslaatje met maar een paar heel eenvoudige ingrediënten. Het resultaat: altijd prijs!

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Was de groenten, droog de sla grondig en verdeel de ijsbergsla over de borden .
  2. Snijd de komkommer in de lengte en in blokjes.
  3. Snijd de tomaten in vier, de paprika in blokjes en de lente-uitjes in ringen.
  4. Meng de groenten voorzichtig in een grote schaal dooreen en schik ze opde borden.
  5. Roer de Solo Crèmefine Licht met de azijn en de mosterd.
  6. Voeg er de fijngesneden knoflookteentjes met de verse kruiden bij en breng op smaak met zout, peper en suiker.
  7. Lepel de saus over de borden.

Tip

Lepel het sausje pas over het kruidenslaatje als je het serveert. Zo blijft het lekker knapperig.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?