Recept 45**** (7 stemmen)

kruidenkaas met gebakken peperkoek

Dit is een recept van

tijd
20 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Meng de kaas met room tot een glad mengsel
  2. Spuit dit mengsel in drie toefjes op een bordje
  3. Druppel erboven wat honing op
  4. Besmeer de peperkoek aan weerszijde met Solo en snij elke schijf peperkoek in 4 of 6 stukjes of nog kleinere reepjes
  5. Bak deze kort in de pan, mag een beetje croque zijn, leg aan elk toefje een stukje peperkoek, best nog beetje versieren met een kleinstukje seizoensfruit bv aardbei of kers om wat kleur te geven
  6. Werk af met sprietje bieslook
  7. Dit receptje kan ook in borrelglaasje eventueel verse kruiden toevoegen

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door suzanne jacobs op 13 november 2012 om 00u43

kan natuurlijk met allerlei fruit, de peperkoek vind ik persoonlijk lekkerder als die even aangebakken is,

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?