Recept 45**** (1 stem)

Kruidencouscous met vleesreepjes en courgette

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de worteltjes in de lengte in vieren. Halveer de courgette in de lengte en snijd elk stuk in vieren.
  2. Verhit de helft van de Solo margarine in een hapjespan en bak hierin de vleesreepjes met 0.5 eetlepel shoarmakruiden 3 minuten. Schep ze uit de pan.
  3. Bak de worteltjes vervolgens 3 minuten in dezelfde pan. Schep de courgette en 1.5 eetlepel shoarmakruiden erdoor. Schenk de hete bouillon er langzaam bij en laat het met het deksel op de pan aan de kook komen. Stoof 5 minuten op laag vuur. Schep de vleesreepjes erdoor en stoof nog 3 minuten.
  4. Maak de couscous klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de warme couscous met de rest van de margarine en de groene kruiden.
  5. Verdeel de couscous over 4 diepe borden en schep het gestoofde vlees en de groenten erop. Geef de hete stoofbouillon er in een aparte kom bij om er aan tafel naar smaak overheen te schenken.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie