Recept 45**** (5 stemmen)

Kruidenbrood

Dit is een recept van

tijd
80 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Doe de bloem in een kom. Maak een kuiltje en strooi er de gist in.
  2. Strooi het zout en de suiker op de rand.
  3. Voeg het lauw water toe in de kuil en roer met een vork tot alles gemengd is.
  4. Kneed dit goed en leg er een handdoek over.
  5. Laat het deeg rijzen tot het eens zoveel is.
  6. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  7. Maak de vulling door de zongedroogde tomaten, de knoflookteentjes, de zilveruitjes en de olijven fijn te hakken.
  8. Voeg olijfolie toe tot je een papje hebt. Rol het deeg uit tot 1 cm dikte.
  9. Strijk de vulling hierover uit. Rol dan het deeg op en doe dit in een met olie ingestreken bakvorm.
  10. Zet dit 25 à 30 minuten in de oven.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?