Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de aardappelen gaar en giet ze heel goed af. Zet ze daarna nog heel even op het vuur, zodat ze goed opdrogen. Wel opletten dat ze niet aanbranden. Als de aardappelen te vochtig blijven, zullen de kroketten barsten.
  2. Stamp de aardappelen en meng hieronder de eidooiers, peper, zout en nootmuskaat.
  3. Pers de kroketten met een millecroquettes (http://www.millecroquettes.com/) en paneer ze (bloem/ei/paneermeel).
  4. Deze hoeveelheid zal ongeveer 60 kroketten opleveren.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door geertje50 op 15 januari 2014 om 13u39

ik maak zelf ook altijd de aardppelkroketten ook met dezelfde ingredienten.doe er altijd nog een paar takjes lavas bij,krijg je een lekkere smaak aan.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?