Altijd weten wat je gaat eten?
Krokantje van schapenkaas met boontjes
Bereidingswijze
- Blancheer de boontjes een 7-tal minuten en laat ze afkoelen. Draai de schapenkaas in
- spek en omwikkel deze met filodeeg. Bak de schapenkaasjes ongeveer 12 minuten
- in de voorverwarmde oven op 180°C. Versnipper de appel. maak een slaatje met de
- boontjes, pijnboompitten en de jonagoldsnippers. breng op smaak met de vinaigrette van brambozenazijn, olijfolie en kruid met peper en zout.
- Steek als extra versiering twee blaadjes van het witloof in het beurje, en eventueel fijne
- plakjes appel, een klein takje platte peterselie en een heel klein takje rode basilicum.
- dien snel op en let op de verkleuring. Laat je eigen inspiratie eens werken om het
- bord te dresseren.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?