Krokantje van schapenkaas met boontjes

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Blancheer de boontjes een 7-tal minuten en laat ze afkoelen. Draai de schapenkaas in
  2. spek en omwikkel deze met filodeeg. Bak de schapenkaasjes ongeveer 12 minuten
  3. in de voorverwarmde oven op 180°C. Versnipper de appel. maak een slaatje met de
  4. boontjes, pijnboompitten en de jonagoldsnippers. breng op smaak met de vinaigrette van brambozenazijn, olijfolie en kruid met peper en zout.
  5. Steek als extra versiering twee blaadjes van het witloof in het beurje, en eventueel fijne
  6. plakjes appel, een klein takje platte peterselie en een heel klein takje rode basilicum.
  7. dien snel op en let op de verkleuring. Laat je eigen inspiratie eens werken om het
  8. bord te dresseren.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?