Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Peren afgieten en vocht opvangen.
  2. Perenvocht inkoken met wijn, citroensap, kaneelstok en vanillesuiker tot er nog enkele lepels overblijven. Laten afkoelen.
  3. Peren in blokjes snijden.
  4. Speculaas fijnmaken en mengen met gesmolten boter.
  5. Mascarpone mengen met de ingkookte (koude) siroop
  6. Luikse siroop verwarmen met een beetje water.
  7. Op elk bord in een ring het speculaas-botermengsel aandrukken.Daarop blokjes peer plaatsen en mascarponemengsel. Daarop enkele speculaaskruimels strooien . Met de luikse siroop lijntjes maken op het bord.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?