Recept 45**** (3 stemmen)

Krokante zeeduivel met limoen en komkommersalade

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

VIS

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pers de limoenen. Laat het limoensap met het tomatenconcentraat en de honing gedurende 2 minuten inkoken. Voeg de room toe en laat de saus nog eens 2 minuten verder inkoken.
  2. Snij de zeeduivel in vieren, kruid met peper en zout en beleg de brickvellen ermee. Vouw de vellen dicht in een vorm naar wens (zakje, driehoek, …).
  3. Bak de pakketjes zo’n10 minuten in Solo op een laag vuur.
  4. Snij de komkommer in blokjes, kruid met peper en zout en de azijn.
  5. Dresseer de krokante zeeduivel in het midden van het bord, met de komkommersalade er rond.
Tip

Vervang de zeeduivel door zalm of lotte.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie