krokante wafels

Ingrediënten voor 3 personen

  • 300 g zelfrijzende bloem
  • 3 eieren
  • 150 g solo
  • 150 g basterdsuiker (bruin)
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 1 beetje citroensap
  • 50 ml warm water

Bereidingswijze

  1. Splits de eieren en klop de eidooiers los met het warme water.
  2. Voeg de basterdsuiker, de vanillesuiker en het citroensap toe.
  3. Roer alles door tot de suiker is opgelost.
  4. Voeg de zelfrijzende bloem en de gesmolten solo beetje bij beetje toe.
  5. Klop alles glad.
  6. Klop de eiwitten stijf en schep ze voorzichtig door het beslag.
  7. Het beslag is direct klaar voor gebruik.
  8. Indien het beslag te hard wordt, een beetje water toevoegen.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?