Recept 05 (0 stemmen)

Krokante tilapiafilet gemarineerd in pesto rosso met een gemengde salade

Dit is een recept van

tijd
80 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Dep de tilapiafilets goed droog met keukenpapier. Smeer ze lichtjes in met Pesto Rosso en laat ze een uur afgedekt marineren in de koelkast.
  2. Klop ondertussen de eieren los in een diep bord. Doe de bloem in een ander diep bord. Doe ook het paneermeel in een groot diep bord.
  3. Bestrooi de gemarineerde vis met peper en zout. Haal de vis eerst door de bloem, daarna door het ei, daarna door het paneermeel. Verhit een grote koekenpan op middelhoog vuur. Laat dan wat zonnebloemolie heet worden en bak hierin de vis circa 3 minuten per kant.
  4. Kook de pasta volgens de bereidingswijze op verpakking.
  5. Hak voor de saus het halve teentje knoflook en meng met de overige ingrediënten. Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan goudbruin. Laat ze wat afkoelen. Snijd de tomaatjes en kruiden, meng met de sla. Maak aan met wat olijfolie, breng op smaak met peper en zout.
  6. Schep de spaghetti over de borden en verdeel de saus erover. Leg de vis erop en serveer de salade ernaast.

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 20 september 2013 om 09u55

In principe kan het allebei, maar we zullen het recept aanpassen zodat alles overeen komt. Bedankt voor je opmerkzaamheid.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie