Recept 45**** (1 stem)

Krokante raviolisalade met rauwe ham

Dit is een recept van

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ze vervolgens goed afkoelen.
  2. Was de krop- en veldsla. Laat goed uitlekken en leg ze in een slakom.
  3. Voeg de geraspte wortels en vinaigrette eraan toe en meng de salade.
  4. Warm ondertussen de frituurolie op. Laat de afgekoelde ravioli er in kleine hoeveelheden in bakken totdat ze opblazen en een gouden kleur hebben.
  5. Haal ze vervolgens voorzichtig uit de olie en leg ze op wat keukenpapier. Kruid ze naar smaak met wat peper en zout. Doe dit met alle ravioli.
  6. Verdeel de salade over de borden en dresseer met de ravioli en (per bord) 2 sneden ham.
  7. Serveer onmiddellijk.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Monique_14 op 20 januari 2013 om 15u01

Dit is zeker niet voor herhaling vatbaar!! De ravioli heeft helemaal geen smaak meer na het frituren, zoals men zegt: het sop is de kool niet waard!!!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie