Recept 35*** (2 stemmen)

Krokante olijven

Dit is een recept van

tijd
150 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Klop de eieren los in een diepe schaal. Doe de bloem in een plastic bakje met deksel, leg de olijven erin, sluit het bakje af en schud flink. Leg de olijven in het ei, haal ze er stuk voor stuk uit en rol ze door de broodkruimels. Zet ze minstens 2 uur in de koelkast.
  2. Verhit de olie in een diepe braadpan of friteuse tot ca. 180°C. Frituur de olijven per 10 tegelijk snel bruin. Laat uitlekken. Serveer ze warm. Houd ze eventueel (onafgedekt) even warm in een oven van ca. 100°C tot alle olijven klaar zijn.

Ingrediëntenvoor 6 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie