Recept 05 (0 stemmen)

Krokante kaastengels

Dit is een recept van

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Rol het bladerdaag open en leg het op uw werkblad
  2. besmeer het met de kruidenkaas en bedek vervolgens de kaas met de ham
  3. bedek alles opnieuw met een laagje bladerdaag
  4. snij dit in stokjes van + 2 cm breed (bv met pizzasnijder)
  5. prik gaatjes in het bladerdeeg en bak in een hete oven op bakpapier op 180° tot mooi bruine krokante stokjes (15 à 20 min.)
  6. haal uit de oven en laat afkoelen op een grill (lucht rondom)
  7. stokjes worden lekker krokant
  8. Zo kort mogelijk voor het opdienen bakken
  9. Variati mogelijk qua kaas, beleg, vb chorizo, zalm enz

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?