Altijd weten wat je gaat eten?
Krokante kaastengels
-
1 pak 4 sneetjes gekookte Breydelham
-
1 pak 10 plakjes bladerdeeg diepvries
-
1 pakje Limburgse kruidengeitenkas
Bereidingswijze
- Rol het bladerdaag open en leg het op uw werkblad
- besmeer het met de kruidenkaas en bedek vervolgens de kaas met de ham
- bedek alles opnieuw met een laagje bladerdaag
- snij dit in stokjes van + 2 cm breed (bv met pizzasnijder)
- prik gaatjes in het bladerdeeg en bak in een hete oven op bakpapier op 180° tot mooi bruine krokante stokjes (15 à 20 min.)
- haal uit de oven en laat afkoelen op een grill (lucht rondom)
- stokjes worden lekker krokant
- Zo kort mogelijk voor het opdienen bakken
- Variati mogelijk qua kaas, beleg, vb chorizo, zalm enz
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?