Krokant gehaktbroodje met gepofte aardappel en groentjes in een roomsausje.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Leg de aardappelen op een bakplaat en overgiet met een scheutje olijfolie.
  2. Plaats in de oven op 180 graden gedurende een uurtje.(je kan ook half gaar maken en nog 20min in oven doen)
  3. Meng het gehakt met het ei en voeg paneermeel toe tot je een stevige bal kunt maken.
  4. Kruid met peper en zout en verdeel in 4 bolletjes.
  5. Leg op een bakplaat en druk een beetje plat.
  6. Bak in de oven op 180 graden gedurende 20 à 30 minuten.
  7. Schil de wortel en snij deze in stukjes.
  8. Stoof de wortel met de erwtjes en de peultjes in een beetje olijfolie.
  9. Voeg de room toe en kruid met peper en zout.
  10. Snij de aardappel in 2 en leg deze op het bord.
  11. Serveer het gehaktbroodje erbij en de groentjes in het sausje.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?