Krokant gebakken varkensvlees met champignons

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit een klontje boter in een braadpan en roerbak de ui, paprika en blokjes varkensvlees krokant in 10 minuten.
  2. Schep het vlees met de groentjes uit de braadpan en zet even apart.
  3. Bak de schijfjes champignons in de braadpan tot ze hun sap afgeven.
  4. Doe het krokant gebakken varkensvlees met de groentjes bij de champignons, zet het vuur hoog, bak enkele minuten aan en blus met de extra droge sherry. Kruid met peper en zout.
  5. Serveer het krokant gebakken varkensvlees met champignons bij voorkeur met rijst.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?