Krokant gebakken parelhoen op een bedje van spinazie en peren

3 (3)
45 min

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Kruid de parelhoenen, bak ze en versnij de parelhoenen. Hou warm en gebruik de karkassen om de fond een betere smaak te geven.
  2. Was de aardappels en snij in schijven.
  3. Laat de gesneden aardappels in de olie garen in de oven en kruid met zout en Provençaalse kruiden.
  4. Schil ondertussen de peren, verwijder het klokhuis en snij de partjes in kleine stukjes.
  5. Bak ze aan in Solo en deglaceer met de cognac.
  6. Voeg de Solo Crèmefine Cuisine, peper, zout, nootmuskaat en het beetje suiker toe en laat de peren nog wat garen.
  7. Warm de gehakte spinazie op in de microgolfoven en kruid naar smaak.
  8. Warm ook de fond op .

Tip

Serveer de spinazie op het midden van het bord. Schik de peren op de spinazie met wat roomsaus. Leg de parelhoen en 3 schijven aardappelen op de spinazie en overgiet met de fond.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?