Kriel aardappeltjes met ranch kruiden uit de oven. Super lekker.

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Deel de kriel aardappeltjes in de helft en leg ze in een ovenschaal. ( was de verse krieltjes, droog ze en halveer ze) Bestrooi ze met 1 à 2 el ranch kruiden en de olijf olie en hussel het geheel met schone handen door elkaar.
  2. Zet de aardappeltjes ca 25 minuten in een oven van 200 graden en geniet.. Behandel de verse krieltjes hetzelfde, maar laat ze 50 minuten in de oven.
  3. De ranch kruiden kun je kant en klaar in een potje kopen, maar hoe leuk is het om deze in een grote hoeveelheid zelf samen te stellen. Deze geweldige mix van kruiden is een favoriet in Amerika.
  4. Echt een fluitje van een cent. KOMT IE. En als je eerst wil proberen, of je het echt wel lekker vindt, hou dan toch deze verhouding aan en lees voor EETLEPEL, THEELEPEL of, KOFFIELEPEL , of DESSERTLEPEL
  5. Meng, 8 el gedroogde peterselie, 3 el knoflookpoeder, 4 el uienpoeder, 1 el gedroogde dille en 1 el gedroogde bieslook en 1 el gedroogde basilicum en als laatste gemalen zeezout en zwarte peper uit de molen 1 el van beide door elkaar en bewaar dit in een schoon potje. Zo heb je een aanzienlijke hoeveelheid ranchkruiden altijd ter beschikking.
  6. Toepassingen.. ALS DIPSAUS Meng - 1 deel mayo light, 3 deel Griekse of Turkse yoghurt, volle kwark, 1 deel ranch kruiden en 1 deel water om te verdunnen.
  7. Voor SLA DRESSING Meng 80 g halvanaise 60ml melk met 1 tl citroensap of 60 ml karnemelk en 1 el ranch kruiden.
  8. SUPER lekker

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?