Altijd weten wat je gaat eten?
Kriekentaart
Bereidingswijze
- 1) Bladerdeeg in de taartvorm leggen
- 2) Uitgelekte krieken erop doen
- 3) Ei, boter (wat gesmolten in de microgolfoven), suiker, zelfrijzende bloem,
- amandelmeel samen mengen
- 4) Wanneer het deeg te stevig is, kan je wat melk toevoegen
- 5) Het deeg op de krieken mooi verdelen (met spatel is het makkelijk)
- 6) De taart in de oven: 20 minuten op 200°C
- 7) Daarna amandelschilfers op leggen
- 8) Nog eens 20 minuten op 200°C in de oven.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door pascal lekker op 13 juli 2017 om 11u14
gisteren gemaakt met vers geplukte krieken en ook amandel ,vanille , een kirschextract toegevoegd. geweldig lekker
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?