Kriekentaart

Ingrediënten voor 12 personen

Bereidingswijze

  1. 1) Bladerdeeg in de taartvorm leggen
  2. 2) Uitgelekte krieken erop doen
  3. 3) Ei, boter (wat gesmolten in de microgolfoven), suiker, zelfrijzende bloem,
  4. amandelmeel samen mengen
  5. 4) Wanneer het deeg te stevig is, kan je wat melk toevoegen
  6. 5) Het deeg op de krieken mooi verdelen (met spatel is het makkelijk)
  7. 6) De taart in de oven: 20 minuten op 200°C
  8. 7) Daarna amandelschilfers op leggen
  9. 8) Nog eens 20 minuten op 200°C in de oven.

Advertentie

Reacties (2)

Gepost door pascal lekker op 13 juli 2017 om 09u14

gisteren gemaakt met vers geplukte krieken en ook amandel ,vanille , een kirschextract toegevoegd. geweldig lekker

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?