Recept 55***** (2 stemmen)

Kriekentaart

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Dessert

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. 1) Bladerdeeg in de taartvorm leggen
  2. 2) Uitgelekte krieken erop doen
  3. 3) Ei, boter (wat gesmolten in de microgolfoven), suiker, zelfrijzende bloem,
  4. amandelmeel samen mengen
  5. 4) Wanneer het deeg te stevig is, kan je wat melk toevoegen
  6. 5) Het deeg op de krieken mooi verdelen (met spatel is het makkelijk)
  7. 6) De taart in de oven: 20 minuten op 200°C
  8. 7) Daarna amandelschilfers op leggen
  9. 8) Nog eens 20 minuten op 200°C in de oven.

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door pascal lekker op 13 juli 2017 om 09u14

gisteren gemaakt met vers geplukte krieken en ook amandel ,vanille , een kirschextract toegevoegd. geweldig lekker

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie