Recept 35*** (6 stemmen)

Kriekentaart

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

taart en gebak

tijd
50 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bekleed een taartvorm van 30 cm doorsnede met bladerdeeg
  2. Verdeel er de uitgelekte krieken over, maar het sap moet je houden
  3. Breng de room, de suiker, de eieren en de helft van de vanillebloem in een beker
  4. En mix tot een mooi homogeenmengsel
  5. Giet dit over de krieken
  6. In de voorverwarmde oven van 180°C en 35 minuten bakken
  7. Ontvorm en laat afkoelen
  8. Kook 3/4 van het kriekensap samen met 3 klontjes suiker
  9. Opbinden met 25 gr vanillebloem
  10. Giet dit sausje over de taart en laat het geheel afkoelen

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door abeja op 15 september 2014 om 22u15

Lijkt me simpel en zeer lekker,ga ik eens proberen

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie