Kriekentaart

Ingrediënten voor 10 personen

Bereidingswijze

  1. Bekleed een taartvorm van 30 cm doorsnede met bladerdeeg
  2. Verdeel er de uitgelekte krieken over, maar het sap moet je houden
  3. Breng de room, de suiker, de eieren en de helft van de vanillebloem in een beker
  4. En mix tot een mooi homogeenmengsel
  5. Giet dit over de krieken
  6. In de voorverwarmde oven van 180°C en 35 minuten bakken
  7. Ontvorm en laat afkoelen
  8. Kook 3/4 van het kriekensap samen met 3 klontjes suiker
  9. Opbinden met 25 gr vanillebloem
  10. Giet dit sausje over de taart en laat het geheel afkoelen

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door abeja op 15 september 2014 om 22u15

Lijkt me simpel en zeer lekker,ga ik eens proberen

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?