Recept 45**** (6 stemmen)

Kriekencake

Dit is een recept van

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Meng margarine en suiker.
  2. Voeg één na één de eieren toe.
  3. Roer er de bloem door.
  4. Laat de krieken uitlekken in een zeef.
  5. Vet ondertussen een springvorm met diameter 22 à 24 cm in.
  6. Schep het beslag in de vorm en strijk het glad.
  7. Verdeel de krieken over het deeg (gewoon op laten liggen; niet induwen).
  8. Bak de kriekencake gedurende 28 à 30 minuten in een combi-oven op 180W en 180à200°C. Of anders in de warme luchtoven gedurende een 40-tal minuten.
  9. Controleer de gaartijd. Wanneer er niets meer aan de prikker blijft hangen, is hij klaar.
  10. Smakelijk !

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door lukalijn op 27 oktober 2012 om 16u48

Yuuuuuuuuuuuuuuuuummie !!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie