Altijd weten wat je gaat eten?
Kriekencake
Bereidingswijze
- Meng margarine en suiker.
- Voeg één na één de eieren toe.
- Roer er de bloem door.
- Laat de krieken uitlekken in een zeef.
- Vet ondertussen een springvorm met diameter 22 à 24 cm in.
- Schep het beslag in de vorm en strijk het glad.
- Verdeel de krieken over het deeg (gewoon op laten liggen; niet induwen).
- Bak de kriekencake gedurende 28 à 30 minuten in een combi-oven op 180W en 180à200°C. Of anders in de warme luchtoven gedurende een 40-tal minuten.
- Controleer de gaartijd. Wanneer er niets meer aan de prikker blijft hangen, is hij klaar.
- Smakelijk !
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (3)
Gepost door lukalijn op 27 oktober 2012 om 18u48
Yuuuuuuuuuuuuuuuuummie !!
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?