Kreeftensoep met krab en armagnac
Armagnac wordt vaak met cognac vergeleken. Dat is niet voor niks: er zijn vele overeenkomsten tussen beide dranken. Toch is Armagnac in het algemeen wat stoerder en voller van smaak dan de verfijndere cognac. Armagnac past ook heerlijk bij bij deze kreeftensoep.
0 min
Ingrediënten voor 4 personen
- Ingrediënten:
- 1 Kreeftensoep van Knorr
- 4 voorgekookte krabbenscharen
- 1 dl room
- 1/2 dl armagnac
- 1 el eetlepverse kervelblaadjes
Bereidingswijze
- Bereiding:Verwijder het vlees uit de krabbenscharen.
- Verwarm de soep in 650 ml water op een matig vuur.
- Voeg het krabbenvlees toe als de soep kookt. Laat even sudderen.
- Haal de soep van het vuur en voeg de kervelblaadjes, de room en de armagnac toe.
- Serveer in vier diepe borden.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?