Kreeftensoep met krab en armagnac

Armagnac wordt vaak met cognac vergeleken. Dat is niet voor niks: er zijn vele overeenkomsten tussen beide dranken. Toch is Armagnac in het algemeen wat stoerder en voller van smaak dan de verfijndere cognac. Armagnac past ook heerlijk bij bij deze kreeftensoep.

0 (0)
0 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bereiding:Verwijder het vlees uit de krabbenscharen.
  2. Verwarm de soep in 650 ml water op een matig vuur.
  3. Voeg het krabbenvlees toe als de soep kookt. Laat even sudderen.
  4. Haal de soep van het vuur en voeg de kervelblaadjes, de room en de armagnac toe.
  5. Serveer in vier diepe borden.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?